måndag 26 april 2010

Onko valinta Laser Machine asia?

Onko valinta Laser Machine asia?



Valitettavasti se on valtava ero eri koneissa. Lähtöteho ja nano-mittari määrittää esimerkiksi laser tunkeuma kudosten. Ensimmäisen sukupolven LLLT (Matala laserhoito) pienitehoiset laserit ovat 10-15 kertaa niin heikko kuin moderni Class 3-koneet ovat tänään! Sitten he näyttivät niin paljon pienempi nanometriä. Vaikka se oli dokumentoitu "uudistaminen" valikoiduilla alueilla 55% asiakkaista. Se on hyvin pieni, mutta koneet eivät olleet sen perimmäinen tarkoitus. Tämän jälkeen on tapahtunut kehitystä ja nykyaikaisten koneiden on vähintään 83%, joka vaikutti myös / parantaa lisäämällä erilaisia huumausaineita / lääkkeitä.

TÄRKEÄÄ! Gazette en ole sokea yksittäisten yritysten omia tietoja heidän koneensa, tarkastamaan tilanteen paikan päällä. Oikeus nyt on on yrityksiä, jotka kirjoittavat esimerkiksi, että heillä on voimakkain laitteen markkinoille, vaikka valmistaja itse toteaa, että kyse on I luokan (luokka 1) machine??! Mikä maa tahansa lasketaan alimpaan luokkaan. On surullista tällaisten harhaanjohtavia tietoja, joten suosittelen kaikille mahdollisille asiakkaille, että laser itse nähdä, millaisia laitteita. Lain mukaan näin tällaisia tietoja on koneen joko CE-merkintä tai omat lautaselle. Jos joku on poistanut sen tai vaatia, että kone on "viritetty" tai jotain vastaavaa, sinun pitäisi luopua siellä hoitoa, ja sen sijaan valita jonkun, joka on rehellinen ja vastaa niiden laitteiden ja hoito. Vakavin laser jotka toimivat tietenkin nykyaikaisilla luokan 3 tai vähintään luokan 2 koneet. Valinta, joka vaikuttaa myös nanometrin, se pyrkii. Paras valinta on aina Class 3: enemmän kuin 650 nanometriä ja 669 nm (tutkimusten mukaan, jotka ovat saatavilla tänään). Koska se on tietenkin myös tärkeää, että olemme yrittäjien kanssa laserlaitteita
korvaa meidän laitteet säännöllisin väliajoin. Laadusta riippuen, niin useimmat laserlaitteita käytetään välillä 120-150 asiakasta ennen kuin se on uusittava, jos teho häviää.


Ei ole ketään, joka väittää, että uusi luokka kone on huono tai arvoton. Pikemminkin se ei ole yhtä tehokas kuin kone, jossa sekä laser tunkeutuu syvälle ja on vahvempi. Edellytykset kasvaa paremmat varusteet ja jotkut eivät saa tuloksia luokan 1 laite. Et voi puhua pois ero ja se on sääntöjen ja lakien luokittelu koneita. Korkeampi laser luokka, korkeampi vaatimukset turvallisuuden ja niille, jotka käyttävät koneita (ja niitä käytetään).

Vanha tyyppi laser (Helium-Neon on 632,8 nm) todennäköisesti nyt luokiteltu luokan 1 laser, heikoin muoto. Pienitehoiset laserit, joita voidaan käyttää geneettisen hiustenlähtö kuuluvat joko luokkaan 1, 2 tai 3. Muut luokat ovat vahvempia, leikkaus ja työstö lääketieteen laserit. Monet yritykset käyttävät vielä vanhaa luokan 1 koneet, vaikka niiden tuotanto ei riitä useimmille asiakkaille. Toki jotkut saavat tuloksia, mutta useimmiten sillä säteilytys on liian heikko ja ei tunkeudu syvälle niin mitään vaikutusta. Uudempi luokan 1 koneet ovat nyt toimivat 650 nm, mutta se on silti vain samaan luokkaan kuin useimmat laser kammiosta. Erona on, että kun yksi laserkam ei kohdella yhtä suuri alue kerrallaan, ja siksi tulee hyvin tehotonta. Moderni luokka 3 konetta pitäisi olla 655-660 nm, joka vaikuttaa lopulliseen nano-metrin hiustenlähtöön valhe.

Se on esimerkiksi suuri ero tulokset koneita 650 nm ja 655 nm. Vaikka tutkimukset niin huomattavia eroja, mutta erityisesti huomaa klinikoiden / keskuksia, jotka toimivat laserilla ero. Itse olisin todella mieluummin luokan 2 konetta, jotka toimivat 655 nm kuin luokan 3 kone toimii 650 nm! Kun tarkastelemme tutkimusten laser (yleensä), joten se on "kenttä / alue" tulosten perinnöllisten hiustenlähtö noin 650 nm enintään 667 nm.Över aikana nano-mittari on niin vähän erilainen valokemialliset prosessit, ja valo muuttui.

Kaikki koneet ovat yleensä JM niiden lasereiden / ensimmäinen rivi LED. Laadusta riippuen, joten se voi olla jopa noin 3-5 nm. Tämä tarkoittaa, että kone sijaitsee 650 nm luultavasti lieventää ensimmäinen rivi LED 645-655 nm! Näin ollen tiettyjä kohtia aikana nanometriä, joka vaaditaan hyvää tulosta. Onko se sitten luokka 1 koneen matala teho niin ...=( Valitsee vastoin luokan 3 koneen 660 nm, esimerkiksi, mikä tarkoittaa, että kaikkien ensimmäinen rivi LED myös diff myös pysyä parhaiten "alue ... 655 - 665 nm. Se on joko alle tai yli suositellulla alueella, ja tutkimusten ja kokeiden on tehty. Näin Laitteiston valinta on erittäin tärkeää asiakas! Monet huomauttivat, että heidän koneensa on paras, mutta se on vain tarkastamaan tilanteen. Nanometrin ja laser-luokan on merkittävä laitteisiin. Tietyt ketjut lukittu tiettyyn toimittaja, ja siksi on pakko käyttää "vanhoja" laitteiden ja kehua sitten tietysti se. Sitten saa paremmin supplier ehdot ja ostohinta tietenkin. Olemme kuitenkin päättäneet tehdä päinvastoin. Emme koskaan osta kone ja sitten väittää, että se on parasta, meillä päinvastainen vaan tarkistaa etukäteen mitkä tuntui todella paras ja sitten ostaa niitä! Se on iso ero .... ....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar