måndag 26 april 2010

Laser, Hair elinsiirrot tai Hårersättning?

Laser, Hair elinsiirrot tai Hårersättning?
Sinun on voitava erottaa laser-siirto. Lyhyesti sanottuna
on todellakin seuraava:

Laser:
Käytetään hidasta ja kääntää prosessi niin, että uhrit ohut karva voi toipua ja toivottavasti tulee paksumpi uudelleen. Laser ei ole hyvä vaihtoehto paljaat pinnat! Laser ei voi usein antaa uusiutumista näillä alueilla. Laser on hoito. Laser on säilytettävä ja mieluiten täydennettävä vastaavilla lääkkeillä. Kun laser yrittää ruotsi Hair Laser Center aina askeleen edellä. Tekemällä yhteistyötä yritysten kanssa ulkomailla ja pitää meidät ajan tasalla alan, joten käytämme aina kokeillut huumeita ja laserlaitteita! Sinä mahdollinen asiakkaan niin laser on varmistaa, että he saavat oikeita tietoja, on edellytykset, varmista oikea laitetta käytetään ja niin edelleen. Emme ole edustettuna koko maassa, mutta on joitain muita laser operaattorit kääntyä myös. Keskeisiä kysymyksiä on sinulle hyviä edellytyksiä sitten tulee: 1) varmistaa, että moderni luokan 3 laitetta (on silmälasit takana tai CE-merkki) 2) selvittää, mitä tukia hoitoja tulevaisuudessa kohti vuotta, kuinka monta kuuluvat ja millä hinnalla?!

Hiusten siirto:
Käytetään täyttää paljas tai ohut alueita, joilla laser ei toimi, koska kuolleet karvatuppien. Valitettavasti siirto ei vaikuta yksilön perinnöllinen hiustenlähtö jollakin tavalla, joten siirto ei todellakaan ole "hoito" ei kosmeettinen ratkaisu. Siksi on tärkeää jatkaa torjumiseksi geneettisen hiustenlähtö niin että oma hiusten ympärille istutetut pinta pysyy. Istutetut hiukset on useimmiten immuuni DHT kun karvatuppi on otettu kaula, jossa on yhtä monta reseptoreita, jotka voivat koskea DHT. Ottaa huomioon hiukset siirtoleikkauksen saat lisätietoja NHC sivuilla.
Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme yhteyttä New Hair Clinic on nykyisin kiinnostuneita kysymyksiä & hiukset siirtoleikkauksen. Ne ovat tällä hetkellä Lund & Tukholmassa.
www.newhairclinic.se

Hårersättningar:
Nykyään on hyvin pitkälle hårersättningar / peruukit todella vie oman luonnolliset hiukset. Tärkeintä on olla tietoinen siitä, että: 1) oppia Styling hiuksiaan asianmukaisesti 2) ohuin ja uskollisin korvaus on ehkä 3-5 kuukautta 3) Voit aina poistaa, puhdistaa ja uudelleen liittää hårersättningen oli 3-4 viikkoa, noin. Joku, joka ei voi osallistua joko laser-tai elinsiirron voi hårersättning oli viimeinen ja paras ratkaisu!


Monissa tapauksissa yhdistelmä laser-Elinsiirrot parempi!
Jos alat laser hoitoa jarruttaa hänen hiustenlähtöä ja lisätä verenkiertoa päänahassa (mukaan lukien paljaat alueet, tietenkin). Kun teet siirron tapahtua useita etuja. Tex kuten kasvuhormoneja, jotka on vapautettu
lisätä muodostumista kapillaareja. Ne ovat tarpeen siirretty hiustuppien on tarkoitus ruokkia. Siksi voi olla myönteinen kasvu verenkiertoa jopa "kuollut" alueita, joilla siirretty hiustuppien sijoitetaan. Useat karvatuppi hengissä siirto ja ne ovat myös "saada" nopeammin, sekä jarrut ja parantaa niiden perinnöllinen hiustenlähtö ympäri siirretty alue. On asetetaan niin voit myös säilyttää sijoituksensa siirto.

Tai voit itse valita tehdä, että olen itse tehnyt?!
Pidän helrakad ja näe aikaisemmin hiustenlähtö niin suuri ongelma.
Voi olla että se on nyt yli 20 vuotta ja että ei ollut mahdollisuuksia minulle hidastaa minun hiustenlähtöön. Joten voit kokea mitään "ongelmia" hänen hiustenlähtö joten sinun olisi varmasti pidä mitään toimia ollenkaan. Silloin on parempi rentoutua ja antaa luonnon kulkea omaa rataansa. Ainoa asia, joka on tärkeä muistaa, että jos et kuten minä, ja ei toimi laser, älä käytä minoksidiili jne. ... joten tilanne heikkenee, kun siirryt ajellaan kun / jos olet kaunis päivä antaa kaiken kasvaa jälleen, se luultavasti ei ole paljon jäljellä päähäni = (

Myös erilaisia online-foorumeita, joissa voit etsiä tietoa ja vaihdetaan kokemuksia. Foorumi, jonka olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, lisää eniten hyötyä nykyisessä hiustenlähtö on näyttää hyvältä foorumi. Ainoa mitä kaipaan on enemmän "aito" laser asiakkaita. Tällä hetkellä näyttää siltä, että vain ihmiset, jotka tyypin laser, joka on joko a) yritykset, kuten meille, jotka emme sitä avoimesti tai "varjolla" 2) henkilöt kilpailevat teollisuuden ja yritysten heittää likaa. Valitettavasti niin ei onnistu estämään ja suojautua. Ihmiset, jotka eivät mielestään ole "hiukset ongelmat" ovat usein poissa sellainen foorumi / keskustelu. Tällä foorumilla on paljon hyvää tietoa eri tuotteista ja kokemuksia hårersättningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar