måndag 26 april 2010

Miksi laser hoito on niin kallista?

Miksi laser hoito on niin kallista?

Kyllä, kysymys on, onko se todella kallista?! Se riippuu tietenkin siitä, mitä sitä verrataan ja mitä saat vastinetta rahoille. Monet ihmiset, etenkin kun naiset käyttävät 500-1000: - kuukaudessa hänen hiukset. Sitten leikata tuotteet + + värjäys, jne. mukaan. Ja kun heillä on ongelmia hiustenlähtöön ja ajatellut laserhoitoa kuten jotkut sitä mieltä, että koko ohjelma 26 000: - (yhteensä) on kallista. Jos valitset koroton rahoitus kolmeksi vuodeksi kiehuu 722: - kuukaudessa! Ei ole enemmän kuin huoltoon hiukset taipumus mennä ... tai mitä keskeisellä paikalla sijaitseva pysäköintipaikka maksaa kuukaudessa! Nyt on mahdollisuus pelastaa hiukset, ainakin lykätä prosessia ja ongelmien lievittämiseksi.

Meidän tapauksessamme, joten ovat tuotteita (enintään) 8000: -. Koska tällaiset hoidot ovat 61 kpl 11 kuukautta (pienempi määrä hoitoja eivät yleensä anna bestrålningsdos vaaditaan). Monissa tapauksissa asiakkaat voivat myös olla omiaan laser kypärä (vähittäishinta 15 000 :-). Mainonta, vuokra, henkilökunta, TV (kaikki meidän Center on kaapelitelevisio asiakkaiden viihtyvyyttä ja myös te ei istua ja lukea ja sitten laskea pään ja kaipaan laserhoitoa edessä ja lahdissa!) Tekijöitä, jotka on maksettava. On Siten enintään noin 295 - kohti hoitoa! sitä verrataan toiseen kampaaja käyntiä (350 -) tai käymällä hieroja (450 -), joten käynnit ovat paljon kalliimpia pitkällä aikavälillä ja samanaikaisesti kuin laser hiustenlähtöön on. Sinun täytyy ajatella maksaa pitkään hoitoa 61 käyntiä.

Jos välität hänestä hiukset ja nyt on tilaisuus parantaa tai ainakin hidastaa niiden tilannetta, se ei ole 722: - kohti month worldwide.
Vaikka on joku 100% takuu parannus, niin on se vaivan arvoista ja että itse totesi, että hiustenlähtö on hidastunut. Elät vain kerran, ja kun hiukset on mennyt hyvin, joten se on liian myöhäistä tehdä asialle mitään.

Onko se vain ääni koko ja tiedotetaan asianmukaisesti ja tiedä, mitä voi ja pitäisi odottaa, niin ei pitäisi olla epäilystäkään. Tämä olisi luultavasti lähes kaikki ihmiset, joilla hiustenlähtö ongelmia mennä laserhoitoa. Ongelmana on, että jotkut "myyjien" väärät tiedot ja myös markkinoiden hårersättningar. Ne voivat luvata asiakas "hiukset" tai "karva" takaisin, mutta kun juuri ei ole, että asiakas saa sen takaisin suuri laser! Mutta näiden yhtiöiden .... ja jos ne myös markkinoiden hårersättningar joten se voi olla niin, he uskovat. Se ei ole reilua peliä, mutta ei silti ole täysin väärässä ehtoja. Tällaista ei ole mitään tekemistä sen kanssa laserhoitoa. Voisiko joku olla kehui kaikki hiukset taaksepäin ja saa takaisin paljon, niin ne ovat kuitenkin tyytymättömiä lopulta .. niin ymmärrät! Jos sen sijaan asiakas ilmoitetaan, että hän varmaan saa ketään better regrowth mutta tarpeeksi hidastaa ja mahdollisesti parantaa tilannetta vähän ... silloin asiakkaalle nähdä sen täysin eri tavalla.

Voiko asiakas maan tilanteen on huonontunut ja huonompi vuosia ja viime vuonna huonontunut rakettien speed .... No niin, ajatella asiakkaan rather kuin siitä, mitä hän on menetettävää, jos hän menee hoitoon sen sijaan, että olettaa, mitä hän on voittaa! Jos asiakas saa jarrutus ja myös huomattava parannus, niin hän on ikionnellinen! Kaikki koska asiakas oli asianmukaisesti ilmoitettu ja itse ymmärtää ne rajoitukset, joita on olemassa ja että "ihme" vain yksi jarrutus ja parantaminen on todella joku, joka vuosia aina ohuempi ja ohuempi kruunu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar