måndag 26 april 2010

Laserit geneettinen / perinnöllinen hiustenlähtö!


( all text is translated from Swedish by Google translation program )



Laserit geneettinen / perinnöllinen hiustenlähtö!
Laser hoito uskotaan hidastuvan perinnöllinen hiustenlähtö ja tuottaa parannusta. Jotta arvostaa mitään hyötyä laser hoito, sinun täytyy olla olemassa karvoitus, muuten ei ole hiukset tilanteen parantamiseksi tai yrittää hidastaa!

Laser ei paranna vaan hoidon. Niin kauan kuin sinulla on oikeat olosuhteet ja käyttää laser, joten se saattaa vaikuttaa.

Ei siis ole yhtä hoitoa, joka jatkaa tätä! Meidän on edelleen tuettava hoitoa niin kauan kuin sinusta tuntuu, että laser on myönteinen vaikutus. Suora, että se lopettaa käsittelyn niin hitaasti kääntyy takaisin. kuten teho häviää salilla jos lopetat. On täysin luonnollista, eikä mitään outoa ollenkaan.

Sinun ei koskaan tulisi alkaa päästä laser regrowth paljaalla pintoja! On erittäin harvinaista, ja on vaikea tietää, jos karvatuppi on koomassa tai kuollut. Vaikka karvatuppi on koomassa (ja sitten voi mennä saada takaisin tuotantoon), joten yleensä ne karvat ei tule koskaan täysin kehittynyt ja saavuttaa normaali paksuus uudelleen.

Se voi olla yksittäisiä karvoja tulossa takaisin. Laser alkaa klo geneettisen hiustenlähtö, että on) hidastaa niiden hiusten ja / tai b) saada mitään parannusta ohuet hiukset enemmän ravintoa ja ovat yhä paksumpia uudelleen, tai c) käyttää hiukset siirtoleikkauksen, mitä on tehty (hidas hiustenlähtö noin trnapslanterade alueella niin, että edes "oman" hiukset joka kuuluu näin ja loppujen lopuksi siirron arvoton).

Laserit olisi täydennettävä esimerkiksi minoksidiili (Rogaine tai Recrea) ja mielellään myös Finasteridi (Propecia), jotta voidaan saada paras teho parhaassa asemassa. Joissakin tapauksissa riittää paitsi laser saada täysi vaikutus, niin laser ei voi poistaa yksi suurimmista syistä hiustenlähtöä, eli DHT (dihydrotestosteroni). Vaikka laser on lisääntynyt ravinteiden panoksia karvatuppi, joten DHT voidaan uusille laajamittaisesti aiheuttaa Catch-22. Sitten se on oman edun mukaista pyrkiä vaikuttamaan positiivinen, niin että laser voi olla hyötyä täysin. Joten on suositeltavaa, että periaatteessa aina ainakin täydentää laser hoito minoksidiili! Jos sinulla on korkea verenpaine tai sydänvaivoja, sinun tulee neuvotella lääkärin tai ainakin Apoteketin neuvoa ennen minoksidiili!

Lisätietoja: www.swedishhairlasercenter.se tai www.hårlaser.nu

Onnea ja älä odota, kunnes on liian myöhäistä! Laserit ajaa parhaiten hyödyntää varhaisen ennaltaehkäisevän, ei paljain alueilla on kasvanut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar